Tjenester

Har du behov for noen av våre tjenester kan vi tilby deg som kunde konkurransedyktige priser.

 

Under kan du se flere av våre tjenester.

 

Reparasjon og service

Vi har godkjent verksted, og er autorisert til å utføre garantireparasjoner på buiness seriene til HP og Lenovo. Vårt verksted utfører tjenester for private og bedrifter, dette gjelder alle merker uansett alder. Våre service teknikkere har fagbrev, Høgskoleingeniør med Bachelor grad, samt mange tiår med erfaring.
 

Serverdrift

La Datahuset drifte dine servere så du kan fokusere på din kjernevirksomhet og ikke bekymre deg over oppgraderinger, oppetid og tilgjengelighet. Vi tilbyr en komplett tjeneste for drift og overvåkning av ditt serveroperativsystem.

 

PC drift & brukerstøtte

Vi kan være din IT avdeling og passe på at dine PC'er alltid er oppdatert, sikre og fungerer som de skal. Våre høyt kompetente medarbeidere er klare til å hjelpe dere med alle IT utfordringer.

 

Virtuelle servere

Kom deg opp i skyen. Med dine egne servere levert fra vår skytjeneste trenger du ikke bekymre deg over oppetid, skalering og sikkerhet. De virtuelle serverne driftes på en redundant fysisk serverplattform i et topp moderne datasenter.

 

Office 365 - e-post, kalender og Office-pakken i skyen

Office 365 fra Microsoft er en Hosted Exchange (epost, kalender, mm) tjeneste levert fra Microsofts egne datasentre med mulighet for lisens på alltid oppdatert Office pakke til flere enheter.

 

Backup

Alle bedrifter bør sikre seg mot datatap som følge av systemkrasj og andre former for datahavari med en profesjonell Offsite Backup løsning. En løsning hvor man verifiserer daglig at backup blir tatt og man er sikker på at dataene lar seg gjenopprette innenfor et akseptabelt tidsrom. Alternativet kan bli kostbart når uhellet først er ute. Vi tilbyr backup som en tjeneste tilpasset dine behov for å gi deg den beste løsningen og beskyttelsen av din bedrifts verdifulle data. Våre løsninger strekker seg fra disaster recovery til gjenoppretting av enkelte systemer eller data.